‘Un enemic del poble’, d’Henrik Ibsen Radioteatre

▼ Descarrega

Producció dramàtica de Ràdio Hostafrancs – Barcelona Digital Ràdio i el grup de teatre ‘No sabem on anem’. És el primer radioteatre fet al barri d’Hostafrancs. Adaptació radiofònica de l’obra ‘Un enemic del poble’, d’Henrik Ibsen.

L’obra, escrita l’any 1882, planteja una qüestió de tanta actualitat com és el conflicte entre l’interés públic i els interessos privats. Un home sol s’enfronta a tota una societat per defensar la veritat davant la conveniència.

‘Un enemic del poble’ està interpretada per Sergi Domènech (doctor Tomas Stockman), Álvaro Rico (el batlle), Maria Teis (Katrina Stockman), Lourdes Sales (Sra Hovstad, directora del diari), Robert Bernades (Billing), Ricard Costa (capità Horster), Laura Codony (Petra Stockman) i Carme Orcau (Sra. Kill).

La realització ha anat a càrrec de Dídac Boza i la direcció és de Ramon Codony.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*