Guia de les revetlles de Sant Joan per al veïnat d’Hostafrancs


Foto: Gloria @riglo (Instagram)

Els veïns del barri d’Hostafrancs tenen aquest divendres 23 de juny diverses opcions a l’abast per celebrar la revetlla de Sant Joan en una celebració popular i de barri. El Casinet d’Hostafrancs, el parc de l’Espanya Industrial i el ‘Meeting Point’ del carrer Creu Coberta, són tres opcions de proximitat per aquelles persones del barri que vulguin sortir el carrer a celebrar l’arribada oficial de l’estiu.

La revetlla del Casinet: sopar veïnal i ball
Un punt neuràlgic de la festa, com cada any, és el Casinet d’Hostafrancs. La revetlla de Sant Joan del Casinet començarà a les 9 del vespre amb la rebuda de la flama del Canigó. Hi actuarà la colla de Diables de l’Escola Barrufet de Sants. Després hi haurà un sopar veïnal i ball amb la música de l’Orquestra Route 66.

La foguera, al Parc de l’Espanya Industrial
Molt a prop del Casinet, al Parc de l’Espanya Industrial, també hi haurà revetlla de Sant Joan i en aquest cas amb foguera. A partir de tres quarts de 10, al Passeig de Sant Antoni, tocant al Drac es farà la celebració amb servei de bar, entrepans, botifarres, correfoc estàtic, foguera i punxadiscos.

Revetlla al ‘Meeting Point’
Enguany també hi ha revetlla de Sant Joan al carrer Creu Coberta. Al ‘Meeting Point’ del carrer Creu Coberta 26, a tocar de la plaça d’Espanya, la celebració del solstici d’estiu servirà de fi de festa del I Fòrum Joves i Talent. Hi haurà música i ball fins a les 3 de la matinada.

Festes als barris veïns
I al costat del barri d’Hostafrancs, al carrer Guadiana entre els carrers de Sants i Sant Crist, la revetlla popularde Sant Joan dura pràcticament tot un dia. Comença a les 11 de la nit i acabarà a les tres de la matinada. També hi haurà revetlla popular al Centre Cívic de la Magòria, al barri de La Bordeta.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*