‘Mòbil’ de Sergi Belbel, el nou radioteatre de producció pròpia de la ràdio d’Hostafrancs

 

La ràdio d’Hostafrancs -Barcelona Digital Ràdio- prepara una nova adaptació radiofònica de teatre amb el grup ‘No sabem on anem’, vinculat a la Fundació Cultural Hostafrancs. En aquest cas es tracta de l’obra ‘Mòbil’, de Sergi Belbel, que el grup hostafranquí va representar en viu els dies 6 i 7 de maig sota la direcció d’Álvaro Rico. L’emissió d’estrena del radioteatre ‘Mòbil’ coincidirà amb l’inici de la Festa Major d’Hostafrancs amb diferents passis els dies 29 i 30 de setembre i 7 i 8 d’octubre.

‘Mòbil’ és una comèdia on, a partir d’una situació límit com és un atemptat terrorista, es poden comprovar les relacions entre les persones i la d’aquesta amb els telèfons mòbils. El director del muntatge, Àlvaro Rico, ha explicat a Barcelona Digital Ràdio – la ràdio d’Hostafrancs que l’obra mostra les dues vessants dels telèfons mòbils: “que són útils però que també deshumanitzen les relacions”.

La versió sonora es va enregistrar els dies 30 i 31 de maig i ara s’ha de fer la postproducció del programa i la incorporació de narració adaptada per a la ràdio.

Aquesta és la segona adaptació radiofònica que fa l’emissora d’Hostafrancs en col·laboració amb el grup de teatre ‘No sabem on anem’. L’any 2016 Barcelona Digital Ràdio va realitzar i emetre ‘Un enemic del poble’, d’Henrik Ibsen, sota la direcció de Ramon Codony.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*