El cartell, obra de Jorgina Juvé, recull tots els ingredients de la Festa Major d’Hostafrancs

El cartell de la Festa Major d’Hostafrancs 2017 ha estat dissenyat per Jorgina Juvé. El seu dibuix, amb referències als diferents elements propis de la festa major del barri com ara la trepitjada de raïm, les magranes, la sardinada, el cant coral i la música de festa ha estat escollit entre les 43 propostes que s’havien presentat enguany. El cartell s’ha descobert aquest dimarts en l’acte de presentació de la Festa Major que s’ha fet a la seu del Districte.

El president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), Josep Espín, ha destacat que la festa ha crescut en número d’activitats, entitats i persones implicades en l’organització.

La regidora de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, ha dit que la programació de la Festa Major d’Hostafrancs “té molt bona pinta”, amb moments de tradició, de tecnologia, de música i “sobretot, espai per estar junts”.

El pregó de festa major, divendres 29 de setembre, anirà a càrrec de Maria Mercedes Tatjer, catedràtica de didàctica de les ciències socials a la Universitat de Barcelona i especialitzada en geografia urbana. Com sempre l’arrencada de la Festa Major es farà al Saló dels Vitralls de l’Alcaldia d’Hostafrancs i comptarà amb un petit concert de l’entitat coral del barri, l’Orfeó Atlàntida.

El programa de la festa major d’enguany recull 67 activitats, entre les quals destaquen el Festival ‘Visual Brasil’, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre al Punt Multimèdia de la Casa del Mig, al Parc de l’Espanya Industrial. Es tracta d’un esdeveniment que inclou videoart, mapping i altres mostres de nova creació.

Pel que fa als espais, la festa major comptarà enguany amb una plaça Joan Pelegrí acabada de renovar, fet que s’aprofitarà, segons ha explicat Josep Espín, per fer algunes activitats noves. Així, per exemple, el dia 14 d’octubre està prevista la projecció sobre la façana de l’escola Miquel Bleach d’un mapping elaborat per nens del barri.

 

ÀUDIO ÍNTEGRE de l’acte de presentació de la Festa Major d’Hostafrancs, 2017

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*