Les obres per obrir el carrer Diputació ja estan en marxa

L’Ajuntament ha començat les obres per obrir el carrer de la Diputació fins a Creu Coberta. Serà un vial de plataforma única que permetrà la connexió de l’Esquerra de l’Eixample amb el barri d’Hostafrancs. L’actuació també servirà per renovar-ne el clavegueram, l’enllumenat i les xarxes de subministrament, així com per plantar-hi nou arbrat.

És un pas important per desencallar el PERI d’Hostafrancs. L’obertura del carrer de la Diputació és una actuació molt esperada tant pels veïns com pels comerços de la zona, ja que facilitarà el flux de ciutadans entre l’Eixample i Creu Coberta.

Aquesta intervenció forma part del pla especial de reforma interior (PERI) aprovat el 2007 arran de la modificació del Pla General Metropolità del 1976. Entre altres actuacions, aquest projecte urbanístic ha de servir per construir habitatges i un equipament per al barri. L’Associació de Veïns d’Hostafrancs, però, denuncia que les actuacions arriben amb comptagotes i demana al consistori que, mentre no existeixi un calendari d’actuacions, desafecti els habitatges per evitar el deteriorament de la zona.

Els treballs afectaran el Meeting Point de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i obligaran a tancar la línia de façana del carrer de Tarragona. Està previst que les obres acabin durant l’abril del 2018.

1 comentari

  1. jaume canosa

    Treura un cul de sac del barri i dignificara la zona.Cal veure ara l.us a donar.li a l.equipament.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*