Puntes de més de 7.000 persones per hora a la Fira Medieval de Creu Coberta

Més de 7.000 persones per hora en les franges horàries de major afluència omplen aquest cap de setmana el carrer de la Creu Coberta i alguns carrers adjacents on se celebra la dotzena edició de la Fira Medieval. És el càlcul que fa l’Associació de Comerciants de Creu Coberta a partir del volum de persones que visiten l’eix comercial sobretot en la tarda vespre d’aquest dissabte i en el matí i migdia d’aquest diumenge.

La 12a fira Medieval de Creu Coberta, en plena festa major d’Hostafrancs, són dues jornades completes de comerç al carrer, amb productes quilòmetre zero i mostres d’artesania, recreacions medievals, demostracions d’oficis, tallers i jocs medievals per a infants, sessions de formació i altres activitats.

La fira medieval d’Hostafrancs, organitzada per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, és la primera d’aquestes característiques que es va posar en marxa a la ciutat de Barcelona.

 Entre els actes més vistosos i destacats figuren ‘La guàrdia del Rei’; una recreació a càrrec del grup ‘Aixopluc’, el ‘Draconòleg’, una activitat realitzada per ‘Tallaferro’ o el sopar medieval celebrat dissabte a la nit al Meeting Point de Diputació / Creu Coberta. La Fira Medieval ha comptat amb la participació de grups d’animació d’altres zones de la ciutat com els diables de la Verneda.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*