Hostafrancs, escenari de la manifestació antifeixista del 12 d’octubre

La concentració ultradretana que com cada 12 d’octubre han fet algunes desenes de persones a Montjuïc ha tornat a tenir la seva mobilització antagonista als carrers de Sants i Hostafrancs. Unes 350 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han aplegat aquest dijous al migdia a la plaça de Joan Peiró i han desfilat rere una pancarta amb el lema “La vostra repressió no ens farà retrocedir”.

Vídeo de béteve

Els manifestants, convocats per la Plataforma Antifeixista de Barcelona, han cridat consignes en contra de la celebració del 12 d’octubre i en condemna de la violència feixista. La mobilització s’ha desenvolupat sense incidents, tot i que al final volia acostar-se a la plaça d’Espanya, on es concentraven els convocats pels grups d’extrema dreta. L’actuació de bloqueig dels Mossos d’Esquadra ha evitat que les dues manifestacions s’acabessin trobant.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*