Setmana de ‘sang i fetge’ en la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror

Escrit per el 13 de novembre de 2017

Del 13 al 19 de novembre se celebra, com cada tardor, a les Cotxeres de Sants, la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. És una cita ja consolidada que enguany arriba a l’edició número XXIX i que organitza el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta juntament amb el Centre Cívic Cotxeres-Casinet i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Al llarg de tota la setmana a partir de les 8 del vespre s’aniran projectant els diferents curts que s’han presentat a concurs aquest any i que opten a premi en alguna de les categories. És la 19a edició del Concurs de Curts Fantàstics i de Terror que es va crear amb la idea de promoure i donar a conèixer els treballs dels nous realitzadors del gènere.

El període de presentació de films per aquest concurs de curts ja es va tancar en el mes de setembre. Divendres, 17 de novembre tindrà lloc la gala de lliurament de premis que estarà presentada pel periodista Albert Torras. Serà llavors quan es coneixeran els guanyadors pel millor curt, el millor curt d’animació, el millor curt “curt”, el millor curt en català, el premi ‘Chicha cutre’ , el premi del public i el premi al millor microrelat.

 

Com és costum en la Marató, la nit de dissabte 18 a diumenge 19 serà ‘La Nit més llarga’, projeccions de pel·lícules del gènere fantàstic i de terror durant tota la matinada
Més informació a http://www.cotxeres-casinet.org/marato/


Comentaris

Escriu un comentari

La teva adreça de correu no es publicarà. Els camps requerits estan marcats *


RÀDIO HOSTAFRANCS

Barcelona Digital Ràdio

Current track
TITLE
ARTIST

Background