“La gent només se’n recorda de l’AV quan té un problema i després, Adéu siau!” JOSEP ORTIZ, president de l'Associació de Veïns d'Hostafrancs

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/josep-ortiz-la-gent-nomes-se-n-recorda-de_md_22156101_wp_1.mp3″]

El president de l’Associació de Veïns d’HostafrancsJosep Ortiz, demana a la ciutadania del barri més implicació en els temes d’interès comú. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, coincidint amb el 40è aniversari de la legalització de l’entitat, l’històric representant del moviment veïnal al barri ha lamentat la tendència general que es dona tant a Hostafrancs com a altres zones de la ciutat. “Molta gent només se’n recorda que hi ha una associació que els pot ajudar quan tenen un problema. Els assessorem, fem força davant l’Ajuntament i quan el problema està resolt, Adéu siau! S’obliden de l’associació de veïns”, afirma Ortiz.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*