“El món associatiu s’ha de bellugar més que mai per reivindicar la identitat del país” TERESA AGUSTÍ, directora artística de l'Esbart Ciutat Comtal

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/teresa-agusti-el-mon-associatiu-s-ha-bellugar_md_22266419_wp_1.mp3″]

Teresa Agustí, directora artística de l’Esbart Ciutat Comtal, creu que “el món associatiu s’ha de bellugar més que mai per reivindicar la identitat del país”. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, la coreògrafa hostafranquina es mostra molt satisfeta per la resposta que els grups de dansa catalana estan tenint a la iniciativa ‘Ballem per ser lliures’, en que s’han organitzat actuacions i diversos actes en favor de la llibertat dels presos polítics i contra la violència i la intervenció de l’autogovern i les institucions catalanes desplegades per l’Estat amb l’aplicació de l’article 155.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*