PSC – Albert Deusedes

Ràdio Hostafrancs ha ofert a tots els grups polítics amb representació al districte de Sants-Montjuïc, un espai obert per a defensar les diferents candidatures que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.

 

ALBERT DEUSEDES
Conseller portaveu PSC
Districte de Sants-Montjuïc

 


Ara solucions, ara Iceta

El projecte dels i les socialistes de Catalunya, el projecte del PSC encapçalat per en Miquel Iceta, és un projecte de canvi tranquil. De reforma moderada però constant en lo econòmic, de reconciliació en lo social i que s’inspira, en el que es refereix a l’articulació de Catalunya amb la resta d’Espanya, en les arrels del catalanisme polític.

El PSC vol convidar a la societat catalana a un viatge molt diferent al que ens van proposar els dirigents independentistes. Proposem recuperar el respecte per a totes les idees, proposem deixar enrere actituds sectàries, proposem abandonar projectes que divideixen la societat entre bons i mals catalans, proposem escoltar i acordar, transigir i negociar. Proposem pactar.Proposem abandonar la cerca permanent d’excuses i enemics per justificar errors i fracassos, proposem un canvi sense ruptura. Volem prosperitat sense deixar ningú enrere.

Diem no a la independència, i defensem la legalitat, però a més, oferim solucions, proposem una reforma de la Constitució, una reforma per una Espanya federal que haurà de ser votada en referèndum por tots els espanyols.El que proposem es pot resumir en dos grans conceptes; per una part, restituir la centralitat de la política i, amb ella, la via del diàleg, la negociació i el pacte com única forma de trobar una solució que, o es acordada, o no serà solució.

I, per una altra part, volem posar fi a la incertesa, a la por al futur, que senten tots i totes aquells, treballadors, autònoms, empresaris, estudiants, etc.. que cada dia s’esforcen per aportar el millor d’ells mateixos per tal que la societat prosperi. Volem tornar la confiança al país, i tornar a fer que l’activitat econòmica, i per tant, milers de llocs de feina actuals i futurs, i amb ells l’estat del benestar, la sanitat i l’educació, no perillin.

Volem ser el partit dels que volen l’acord i el canvi, o millor dit, dels que volen acords per canviar les coses a millor.Volem una Catalunya millor en una Espanya diferent i en una Europa més unida, més social i més potent.

Tenim les solucions i al millor candidat, en Miquel Iceta.

Solucions, Ara Iceta!!!Vota Socialista!Vota Miquel Iceta !

Albert Deusedes
Conseller Portaveu PSC
Districte Sants-Montjuïc

ÀUDIO

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*