PPC – José Antonio Calleja

Ràdio Hostafrancs ha ofert a tots els grups polítics amb representació al districte de Sants-Montjuïc, un espai obert per a defensar les diferents candidatures que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.

 

JOSÉ ANTONIO CALLEJA
President del Partit Popular de Catalunya – Sants-Montjuïc

 


 España és la solució. La solución es PP

Tal com diu el nostre candidat, Xavier Garcia Albiol, “la legalitat és la pedra angular perquè la normalitat torni a Catalunya després del 21-D, un escenari que només s’aconseguirà amb un govern de majoria constitucionalista que respecti i aposti per la legalitat, i en el que el PP jugui un paper d´equilibri i garantia de centralitat. La legalitat serà clau en el futur econòmic, social i institucional català, ja que és el principal signe de confiança per a la societat i el món empresarial. Només tornant al marc de la llei, Catalunya gaudirà de tranquil·litat i aquesta farà que les més de 2.500 empreses que han decidit marxar puguin tornar quan abans millor.

El nostre projecte per Catalunya se sosté sobre tres grans pilars: segellar les ferides, respectar la legalitat i fer les reformes necessàries, que té com a gran objectiu tancar letapa més grisa i trista de Catalunya dels darrers 40 anys.

El pitjor és que la divisió que han creat alguns sha traslladat als carrers, a la feina, a les famílies i a les amistats. Un fenomen insòlit i molt preocupant en un poble com el català que sempre hem afrontat amb seny les discrepàncies. Ningú ens pot obligar a deixar de ser catalans i espanyols. Ja nhi prou de parlar com sempre fan alguns en el nostre nom. Nosaltres representem la fermesa, la bona gestió i la unitat d‘Espanya i això és el que més temen Puigdemont i l´independentisme.

L´aplicació de l´article 155 de la Constitució està permetent tornar a la normalitat a Catalunya, malgrat que ens hagués agradat un 155 més llarg en el temps per poder incidir i corregir algunes desviacions en l´àmbit educatiu i als mitjans de comunicació. Cal dir que altres partits com Ciutadans i PSC al mes de setembre no volien aplicar-ho, però quan hi van donar suport van posar com a condició no allargar-lo en el temps més de 6 mesos i convocar eleccions de manera immediata. Això no ha permès prendre algunes mesures que eren necessàries. El 155 sí que ha permès cessar al govern de la Generalitat, tancar les ambaixades i recuperar la confiança.

Cal igualment afrontar les reformes necessàries, com la rebaixa de la part autonòmica de l´IRPF i d´un 99% del de successió i donacions. Cal un Parlament que treballi per tots els catalans i la rebaixa d´impostos. Fins i tot una reforma constitucional que haurà de comptar amb uns mínims: què, qui, quan, amb qui, però que no pot ser un peatge a pagar als que volen trencar la unitat destruint la convivència.

El PP és qui millor pot donar veu a aquells catalans que ens sentim també espanyols i que hem estat invisibles pel govern de la Generalitat tots aquests anys. El dia 21 anem a omplir les urnes de vots a favor de la convivència i de la unitat dEspanya i crec sincerament que la millor opció es omplir-les de vots amb la papereta del Partit Popular de Catalunya.

José Antonio Calleja
Presdident del PPC Sants-Montjuïc

ÀUDIO

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*