Campanya solidària de recollida de joguines

Està en marxa la campanya de recollida de joguines per a infants amb pocs recursos organitzada per la Federació d’Entitats, Associacions i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), Sants 3 Ràdio, El3.cat i l’associació cívica La Nau – Banc de Productes no alimentaris. Durant tot el mes de desembre es poden fer donacions a qualsevol de les entitats que col·laboren amb la campanya.

30Al barri d’Hostafrancs els punts de recollida són els següents:

  • Creu Coberta Meeting Point
    (Creu Coberta / Llobet)

  • Poliesportiu de l’Espanya Industrial
    (Parc de l’Espanya Industrial)

  • Casal Artesà d’Hostafrancs
    (Sant Roc, 28 1er pis)

La campanya de recollida de joguines compta amb la col·laboració del Districte de Sants-Montjuïc, de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i del Departament de Benestar i Família de la Generalitat, entre d’altres institucions.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*