Visites guiades a la seu del Districte per a persones amb discapacitat intel·lectual

El Districte de Sants-Montjuïc en col·laboració amb la Fundació de Desenvolupament Comunitari ha posat en marxa aquest mes de desembre unes visites guiades a espais emblemàtics i històrics del districte pensades per a grups de persones amb discapacitat intel·lectual. Al llarg dels mesos de desembre i de gener s’han programat 11 visites on s’espera la participació de prop de 120 persones a través de cinc entitats. Les visites són finançades amb fons procedents de la taxa turística.

Les visites són guiades per monitors especialitzats que usen un llenguatge adaptat i afavoreixen les dinàmiques de joc vivencial per tal d’apropar la història i el passat obrer i industrial de Sants-Montjuïc a grups de persones amb discapacitat intel·lectual.

L’activitat forma part del programa de millora de l’accessibilitat universal al patrimoni cultural de Barcelona, impulsat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). Així mateix, el projecte està finançat amb fons procedents de l’Impost turístic en el marc de les línies del Pla estratègic de Turisme 2020.

Atès el caràcter gratuït de les visites, totes aquelles entitats o persones que vulguin participar-hi han de reservar plaça trucant al 932 68 04 77 o enviant un correu electrònic a info@fdc.cat tot indicant a l’assumpte del correu “Visita guiada a Sants”. Els grups tenen un màxim de 15 persones.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*