El metro funcionarà 67 hores seguides el cap de setmana de Cap d’Any El metro funcionarà 67 hores seguides per Cap d’Any

Per Cap d’Any, que enguany cau en cap de setmana, el metro funcionarà 67 hores de forma continuada, des de les 5 del matí de dissabte 30 de desembre, fins a les 12 de la nit de dilluns dia 1 de gener.

Aquests dies i fins passat Reis, s’espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i a les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana. Transports Metropolitans de Barcelona recorda que el metro és l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit de superfície associada a aquestes dates.

Com és habitual, la nit de Cap d’Any, la que va del diumenge 31 de desembre al dilluns 1 de gener, el metro donarà servei de manera continuada.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*