Obert el període de propostes per als premis Sants-Montjuïc Fins al 25 de gener es poden presentar candidatures de persones o entitats que hagin treballat pel barri

Està obert el període per proposar noms de persones o entitats que s’hagin significat en benefici dels barris de Sants-Montjuïc al llarg del darrer any. Les propostes es poden presentar fins al 25 de gener. Es pot fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la seu municipal de Creu Coberta, 104 o mitjançant correu electrònic (premissantsmontjuic@bcn.cat).

Els Premis Sants-Montjuïc, que enguany arriben a la XXVI edició, volen ser un reconeixement als mèrits d’una persona, entitat o col·lectiu del districte per la seva feina significativa en qualsevol dels àmbits següents: promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, promoció econòmica, mitjans de comunicació, projectes innovadors, promoció i/o recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat.

Acte de lliurament dels premis Sants-Montjuïc 2016. Un dels premiats va ser Joan Manuel Valcarcel I Parisi , gerent del Secretarat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

S’atorgaran les modalitats següents:

  • Premi Sants-Montjuïc al reconeixement personal.

  • Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu.

  • Premi Sants-Montjuïc a la innovació, atorgat a una persona física o a una entitat.

Les propostes podran ser presentades per una entitat o un col·lectiu, o per una persona física. En aquest últim cas, la proposta estarà avalada per un mínim de 25 signatures. A les propostes, s’hi haurà d’annexar un currículum amb els mèrits de la persona, l’entitat o el col·lectiu proposat o proposada. En la modalitat d’innovació caldrà presentar en format digital una mostra de l’activitat realitzada que es considera mereixedora del premi.

El jurat dels Premis Sants-Montjuïc al reconeixement personal i col·lectiu estarà format pels membres del Consell Ciutadà, per la presidenta i per la regidora del Districte o les persones en qui ho deleguin. En funció de la quantitat de propostes rebudes, el Districte tindrà la potestat de crear una Comissió Seleccionadora que s’encarregarà d’elegir els finalistes als premis. Els premis seran concedits per majoria. El jurat podrà declarar-los deserts. El veredicte serà inapel·lable.

Els premis consistiran en el lliurament d’un objecte representatiu del districte, i en una dotació econòmica de 500 € a la modalitat d’innovació.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*