Albert Torras prepara un nou llibre sobre el passat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta El publicarà l'editorial Efadós en els primer trimestre de 2018

El periodista Albert Torras ultima ‘Sants, Hostafrancs i la Bordeta desaparegut’, un llibre que publicarà aviat l’editorial Efadós, dins de la col·lecció titulada ‘Catalunya desapareguda’ dedicada a recuperar el passat de diferents indrets del país.

El llibre recollirà, a través de fotografies i textos la història de l’antic poble de Santa Maria de Sants així com d’Hostafrancs, que com a territori de frontera amb la ciutat de Barcelona, aviat va passar a incorporar-se al municipi de la capital. També es repassarà la història del barri de la Bordeta i de la Marina, que antigament havia estat un espai fonamentalment agrícola del poble de Sants.

Torras ha avançat a Ràdio Hostafrancs que després d’aquesta primera entrega de ‘Sants, Hostafrancs i la Bordeta desaparegut’, amb un contingut més genèric sobre el passat dels barris, poden venir altres llibres amb contingut més específic. ‘Sants, Hostafrancs i la Bordeta desaparegut’, editat per l’editorial Efadós (efados.cat) es publicarà abans de Sant Jordi.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*