Obres al clavegueram dels carrers Llobet, Miquel Bleach i Callao

Del 8 de gener a l’11 de maig es duran a terme els treballs de reparació de les clavegueres dels carrers de Llobet (entre Ermengarda i Sants), de Miquel Bleach (entre Llobet i Callao), i del Callao (entre Miquel Bleach i Consell de Cent). Alguns trams dels carrers de Llobet i de Miquel Bleach s’hauran d’obrir a cel obert. La resta es farà des de l’interior. L’objectiu de tot plegat és resoldre el problema de les males olors que es produeixen a la zona, en tractar-se d’un punt baix de la xarxa de clavegueram on s’acumulen les aigües brutes.

Les obres s’han programat en dues fases, que comportaran diferents afectacions a l’organització del pas dels vehicles del veïnat.

Fase 1 (en vermell): del 8 de gener al 16 de març.
Els treballs ocupen el carrer de Llobet de 8 a 15 h. En aquest horari, l’accés al pàrquing soterrat de la plaça de Joan Pelegrí es fa des de Consell de Cent per Callao i Miquel Bleach, retirant-ne les pilones. El carrer de Miquel Bleach restarà tallat després de Llobet per evitar la circulació de vehicles més enllà.

Fase 2 (en groc): del 19 de març a l’11 de maig.
Els treballs es traslladen als carrers de Miquel Bleach i del Callao. En aquest últim, els pous d’accés al clavegueram només s’obriran entre les 8 i les 15 h. Així, l’accés de mercaderies a Mercadona es podrà fer fora d’aquest horari o bé entrant marxa enrere des del carrer d’Ermengarda. En obrir el pou del carrer de Callao més proper a Consell de Cent, també s’hi tallarà un dels dos carrils de circulació.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*