Dilluns 22 a la tarda, donació de sang a Consell de Cent-Creu Coberta Una unitat mòbil del Banc de Sang estarà oberta entre les 17 h i les 21 h

Una unitat mòbil del Banc de Sang i de Teixits estarà instal·lada aquest dilluns 22 de gener a la tarda a la cruïlla del carrer Consell de Cent amb Creu Coberta per facilitar que els veïns d’Hostafrancs puguin fer donacions. L’horari d’obertura al públic de la unitat mòbil és de 17 h a 21 h.

L’objectiu de la campanya de donacions que està fent el Banc de Sang i de Teixits és remuntar les reserves de sang després de les festes de Nadal i Reis en què la donació ha baixat un 25% pel canvi d’hàbits de la ciutadania, i amb l’agreujant de l’epidèmia de grup.

La transfusió de sang està indicada per al tractament de pacients que, en un moment determinat, presenten una mancança de components sanguinis que no pot ser substituïda per altres alternatives.

En els darrers dies s’han posat en marxa dos serveis per a millorar l’experiència de la donació. A partir d’ara, tots els donants reben un SMS quan la seva sang s’ha enviat cap a un hospital. Durant la Marató, molts donants ja han compartit els SMS rebuts a les xarxes socials.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*