LUIS BENAGULU, escriptor i veí d'Hostafrancs
“Un escriptor que comença ha de fer de comercial per vendre el seu producte”

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-a-luis-benagulu-escriptor-i-vei-del_md_23235713_wp_1.mp3″]

Luis Benagulu (Luis Antonio Benítez) és un escriptor veí del barri d’Hostafrancs que va néixer a Madrid però que viu a Barcelona des de l’any 2000. Fa poc ha vist convertit en realitat el seu somni: veure publicada la seva novel·la Los viajes de Peter Stendhal. Ho ha fet mitjançant una petita editorial i el sistema d’autoedició i creu que aquesta pot ser una bona via per l’entrada al mercat d’escriptors novells. A més de d’escriure, Luis s’encarrega de promoure la literatura i d’ajudar altres persones “tocades” per la necessitat d’escriure. Administra una comunitat a Facebook que aplega aficionats a la literatura.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*