Jornada sobre la independència dels mitjans davant la corrupció Dimecres 7 de febrer, organitzada pel Col·legi de Periodistes i l'Oficina Antifrau de Catalunya

El Col·legi de Periodistes coorganitza amb l’Oficina Antifrau de Catalunya la ‘Jornada sobre la independència dels mitjans de comunicació i la corrupció’ que tindrà lloc dimecres 7 de febrer a les 18.30h a la seu de Rambla Catalunya, núm. 10.

L’acte vol servir per a reflexionar sobre l’objectivitat en la informació que donen els mitjans de comunicació quan tracten els casos de corrupció. Miguel Ángel Gimeno, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, s’encarregarà d’obrir l’acte i, posteriorment, la taula rodona comptarà amb la participació del periodista i sociòleg, Salvador Alsius; el doctor en Periodisme, Pere Masip; la professora agregada de Ciència Política a la Universitat de Barcelona, Anna M. Palau i la periodista i professora titular del Departament de Periodisme i Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Mònica Terribas. La periodista Gemma Nierga serà l’encarregada de moderar el debat.

La Degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet, farà la cloenda de l’acte.

Data: Dimecres 7 de febrer
Hora: 18.30h
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya núm. 10, Barcelona)

Inscriu-te aquí: https://www.antifrau.cat/ca/inscripcions.html

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*