Teatre: ‘Trampa mortal’, d’Ira Levin

Agenda
Torre d'en Damians, 6 Map

Nova representació teatral del grup ‘No sabem On Anem’. En aquesta ocasió, la companyia d’Hostafrancs presenta ‘Trampa Mortal”, una obra de misteri i intriga escrita per Ira Levin.

És la història d’un escriptor de novel·les policíaques que ha perdut la seva creativitat i popularitat. Un ex-alumne seu de la facultat li envia el manuscrit de la seva primera obra de teatre. L’escriptor intentarà apropiar-se’n i planeja l’assassinat de l’autor. L’obra, Trampa Mortal es representarà a la sala d’actes de la Fundació Cultural Hostafrancs, al carrer Torre d’en Damians, número 6. Dissabte, 3 a les 10 de la nit i diumenge 4 de març, a les sis de la tarda.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.