Teatre: ‘Abans que arribi l’alemany’ Cicle 'Barcelona Districte Cultural'

Qui és l’alemany? I per què la Julia ha d’intentar viure abans de que arribi  i s’instal·li a la seva vida? Per què aquesta dona que ja frega la seixantena ha decidit fer tot allò que mai havia pogut fer, totes aquelles coses per a les que sempre li havia mancat temps, encara que ara s’adoni que eren les més importants, les que donaven sentit al seu existir?

La resposta és senzilla: perquè sap que l’alemany li robarà tot allò que és important: ja no se’n recordarà d’aquells que va estimar, ja no sabrà quan va ser feliç ni perquè, ja no reconeixerà el somriure dels amics ni als amics mateixos. I és que l’alemany és poderós, tant que és impossible guanyar-li en la guerra. Només se li pot robar temps, derrotar-lo alguna batalla, escapolir-se d’ell mentre encara és possible.

I aquest és l’anhel de la Júlia, aquesta dona que frega la seixantena i que sap que, quan l’alemany arribi, ella perdrà la memòria.

Un espectacle de la Cia. En Blanc.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*