La regidora del Districte, Laura Pérez, a Ràdio Hostafrancs Aquest dimarts, a les 19 h, entrevista amb la responsable del govern de Sants-Montjuïc

La regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, respondrà aquest dimarts 6 de febrer a la tarda les preguntes de Ràdio Hostafrancs sobre les qüestions que afecten directament el barri. En una entrevista que es farà a la seu municipal del carrer Creu Coberta, i que s’emetrà a les 19.00 h, la regidora farà un repàs general a la situació del barri i del Districte.

La regidora Laura Pérez, entrevistada per la ràdio d’Hostafrancs el mes de febrer de 2017

Assumptes com l’evolució econòmica i social del barri, el problema dels pisos turístics il·legals o els canvis de mobilitat que tindran alguns carrers d’Hostafrancs quan s’executi el projecte conegut com la ‘Superilla’, seran objecte de la conversa de mitja hora que mantindrà la regidora amb el periodista Dídac Boza.

1 comentari

  1. Pregunteu-li si us plau pel pitote quasi perpetu que es forma a Sants Estació amb els cotxes.
    Hi ha espai de sobres per fer un pàrking on els cotxes puguin esperar tranquilament les persones que venen a recollir.
    Al final acaba quedant només 1 carril per un trànsit que ve de ser dos carrils i sumat als que entren i surten de la doble fila. Que aquesta és una altre. La forma d’esperar els passatgers ja de per sí, és ilegal.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*