Premi Sants-Montjuïc a la innovació a la Festa Major d’Hostafrancs El jurat ha reconegut les iniciatives de la Rutapp i el 'mapping' que es va fer durant la reinaguració de la plaça Joan Pelegrí

La Rutapp i el mapping de la Festa Major d’Hostafrancs d’enguany ha estat una de les iniciatives mereixedores dels Premis Sants-Montjuïc 2017. Aquesta activitat impulsada per la Federació d’Associacions i Entitats d’Hostafrancs (FAECH) amb la col·laboració del FAB Casa del Mig, ha rebut el premi a la innovació, compartit en aquest cas amb el projecte de ràdio comunitària del Poble-sec ‘Ràdio-actius’.

La Rutapp consisteix en una ruta-gimcana per Hostafrancs amb la finalitat de donar a conèixer la història del barri utilitzant les xarxes socials. És una activitat de que es fa des de l’any 2014 i que, a més de l’ús de les noves tecnologies fomenta la pràctica de l’esport. Enguany, com a novetat de la Festa Major, la FAECH i el FAB Casa del Mig van organitzar per primera vegada un maping, un espectacle de projecció sobre la façana de l’Escola Miquel Bleach, que va formar part de l’acte de reobertura de la plaça Joan Pelegrí, un cop reformada.

Els dibuixos del mapping els van fer alumnes de la mateixa escola Miquel Bleach i també de l’Escola Joan Pelegrí. El Jurat ha tingut en compte la contribució d’ambdues activitats al coneixement de la història del barri, la pràctica esportiva, la participació de la comunitat educativa i l’ús de les xarxes i de les noves tecnologies.

En l’acte de lliurament dels Premis Sants-Montjuïc, celebrat aquest dijous 22 de febrer, al Saló de Plens del Districte, va recollir aquest premi a la innovació, el president de la FAECH, Josep Espín.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*