“A Sants s’han fet moltes obres per pacificar carrers, a Hostafrancs ja ens toca” LLUÍS LLANAS, president de l'Associació de Comerciants de Creu Coberta

▼ Descarrega

El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, es declara “molt satisfet” per les idees que s’apunten des del Districte sobre les mesures de mobilitat que pot comportar el projecte de ‘Superilla’ que es debatrà en el Consell de Barri d’Hostafrancs el proper 13 de març. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, Llanas compara la situació d’Hostafrancs amb “les moltes obres de pacificació de carrers” que s’han realitzat a Sants. “Això s’ha de corregir i pensem que a Hostafrancs ja ens toca”, ha afirmat.

El president del comerç associat del barri veu de bon ull que el projecte apunti, entre d’altres mesures, que Rector Triadó i Torre d’en Damians passin a ser carrers de plataforma única entre Consell de Cent i Creu Coberta i recorda que és la fórmula que sempre ha defensat l’associació de comerciants. Llanas aposta per aprofitar els canvis que suposarà la superilla per “repensar i reformular” la plaça Espanya, que “també necessita una reforma”.

El president de l’entitat que celebra durant tot aquest any el 50è aniversari de la seva creació, és optimista respecte al futur del comerç a l’eix Creu Coberta, però adverteix que el sector “s’ha de reinventar”. Segons Llanas, els establiments “han d’evolucionar cap a l’e-comerç perquè ha vingut per quedar-se i cada cop hi ha més gent que compra per internet”. Creu que aquest model pot conviure amb la botiga física, però que els comerciants han d’apostar per “l’especialització i la formació”.

A més de presidir l’Associació de Comerciants del barri, Lluís Llanas és vicepresident de la Fundació Barcelona Comerç i acaba de ser designat secretari general de ‘Vitrines d’Europe’, federació europea que agrupa diverses organitzacions de comerç associat.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*