Ángel Petisme al Casinet d’Hostafrancs Festival 'Barnasants'

Agenda
Rector Triadó, 53 Map

El músic aragonès celebra els 40 anys sobre l’escenari amb els seus darrers treballs que recorren la seva carrera, ‘Yo pude ser Letizia’ (contes canallas) y ‘Ceniza y sudor’ (directe al Barnasants i a Saragossa)

Música i poesia van de la mà en l’univers artístic del cantant i compositor nascut a Calataiud, que arriba a la 23a edició del Barnasants amb un quartet format per Patricia Phoenix (bateria i cor), Luis Molina Parra (baix i cor), Solito Trovador (acordeó, clarinet, piano i cor) i ell mateix, guitarra acústica, harmòniques i veu.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.