Cinema infantil: ‘Al sostre del món’

Agenda
Casinet d'Hostafrancs. Rector Triadó, 53 Map

Un estil gràfic basat en l’animació japonesa, construït a partir de tintes planes que per moments arriba a l’abstracció, una animació en continu moviment, amb personatges complexos i humans, molt allunyats de la imatge de Disney, aquí es lliuren batalles interiors, i també, entre els altres personatges. La banda sonora teixida a partir de melodies pop-folk dota la pel·lícula d’un ambient diferent i acollidor.

Sasha és un personatge admirable, fort i resistent, una heroïna valenta davant la injustícia i sobretot, una mirada femenina intel·ligent, i de caràcter, enfrontada a un món hostil que no creu en ella i menysprea les seves grans capacitats.

Aquesta bonica història de ficció ens trasllada fins a l’any 1882. Sasha Chernestsov és una jove aristòcrata que té un objectiu clar en la vida en contra dels interessos dels directius de l’Acadèmia de Ciències de Sant Petersburg i de la seva pròpia família. Ella està obsessionada per trobar el Davai, un robust trencaglaç, que transportava una expedició al pol nord dirigida pel seu avi, i que mai va tornar.

Preu de l’entrada: 2,40€

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.