Comença el procés per definir el futur equipament de Diputació-Creu Coberta Aquest dimarts el Districte presentarà al consell de barri la diagnosi sobre necessitats a la zona centre de Sants-Montjuïc

Comença el procés participatiu per elaborar el Pla d’Equipaments dels barris del centre de Sants-Montjuïc que, en el cas d’Hostafrancs, ha de servir per definir els usos que tindrà el futur edifici públic de 4.000 metres quadrats que s’ha de construir al carrer Diputació, en el nou tram que connecta els carrers de Tarragona i la Creu Coberta. La reunió del consell de barri d’Hostafrancs d’aquest dimarts, 13 de març, serà la primera sessió on el Districte vol obrir el debat amb veïns i entitats.

Font: Ajuntament de Barcelona

Els responsables municipals han previst que la primera fase d’anàlisi i diagnosi, es desenvolupi entre els mesos de març i maig, amb diverses sessions de debat ciutadà i habilitant punts de dinamització i recollida d’aportacions a l’espai públic. Es podran fer aportacions ciutadanes a través de la plataforma Decidim.Barcelona

El que es presentarà al consell de barri és un estudi de balanç i inventari d’equipaments encarregat pel Districte, en el qual s’identifiquen les principals mancances i dèficits en matèria d’equipaments considerant les projeccions demogràfiques per als propers deu anys.

Els ciutadans i entitats que assisteixin al consell de barri podran plantejar dubtes i fer les primeres aportacions en relació amb la necessitat d’equipaments. A partir de la sessió d’aquest dimarts es formaran grups de discussió sobre les diferents propostes entre els mesos d’abril i maig.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*