TV3 aconsegueix una audiència rècord i una valoració de qualitat històriques Els informatius de la televisió pública són considerats els més creïbles i lideren l'audiència amb més d'un 25% de mitjana

La televisió pública catalana ha marcat un nou rècord d’audiència i de percepció de qualitat dels espectadors. En un moment en què l’espanyolisme qüestiona intensament els mitjans públics, TV3 ha assolit la millor arrencada dels sis darrers anys segons el punt de vista de les audiències. Això mateix passa amb 3/24, i ha doblat l’audiència en tan sols un any. El mes de març TV3 ha aconseguit el rècord històric de valoració qualitativa de l’audiència, segons l’empresa independent GfK, que la puntua amb un 8,5. Cap cadena generalista no havia obtinguda mai aquesta valoració.

Els informatius de TV3 són, també, els que són considerats més creïbles, cosa que els fa ser líders d’audiència en totes les edicions i encapçalar cada dia el rànquing dels programes més vistos a Catalunya, amb una audiència mitjana de més del 25%. El canal informatiu 3/24 ha aconseguit el seu màxim històric d’audiència amb un 2,2% de mitjana.

Les audiències del març han estat espectacularment bones per a TV3. Dels vint programes més vistos durant el mes, divuit són de TV3. A més, ha estat la cadena més vista en trenta dels trenta-un dies que té el març. Això fa que es distanciï en cinc punts percentuals d’audiència respecte de la cadena en segon lloc, d’una quota de pantalla del 14,8% de mitjana.

Segons els informes mensuals del Consell Audiovisual de Catalunya, TV3 és la televisió més plural que es pot veure a Catalunya atesa la diversitat de veus que ofereix.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*