“Fa prop de tres anys que tenim sensació d’indefensió” ENRIC PÉREZ, president de la comunitat de Callao 3, afectat per un pis turístic il·legal

▼ Descarrega

El president de la comunitat de propietaris de l’edifici de Callao núm. 3, on un dels pisos és explotat com a apartament turístic i es lloga per habitacions, considera que el Districte “no acompanya degudament” els veïns afectats. Enric Pérez, ha explicat en una entrevista a Ràdio Hostafrancs els problemes de soroll i incivisme que pateixen els residents a la finca des de l’any 2015, quan un dels propietaris va encarregar a una empresa turística francesa l’explotació del seu pis. Pérez reclama al Districte de Sants-Montjuïc que apliqui allò que ja s’està fent a altres zones de la ciutat en situacions similars, com ara un protocol específic d’actuació de la Guàrdia Urbana que acceleri el temps de resposta en aquests casos.

Enric Pérez es queixa que, en el cas de Callao 3, les vegades que han cridat la Guàrdia Urbana, “en comptes d’arribar amb un temps limitat de 40 minuts, venen després de tres hores i quan arriben la festa i les molèsties s’han acabat”. El president de l’edifici creu que amb la poca disponibilitatde Guàrdia Urbana al Districte els agents no tenen temps material per certificar actuacions d’incivisme com les que pateixen a la seva finca. “Si el propietari i l’empresa explotadora no canvia d’actitud no es pot deixar els veïns amb aquesta sensació d’indefensió que tenim des de fa prop de tres anys”, afirma el representant dels veïns afectats.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*