“En aquest món audiovisual volem llibres pantalla” ALBERT TORRAS presenta el seu nou llibre 'Sants desaparegut' un recull de fotografies sobre el passat de l'antic municipi


Entrevista a Albert Torras, autor del llibre 'Sants desaparegut'

El periodista Albert Torras estrena aquest mes d’abril el llibre ‘Sants desaparegut’, un recull de 180 fotografies sobre el passat de l’antic poble de Sants i dels barris d’Hostafrancs i la Bordeta. ‘Sants desaparegut’ és el primer de cinc volums sobre els nostres barris que treu l’editorial Efadós. Els altres quatre volums es publicaran en els propers anys, a raó d’un llibre cada dos anys. En una entrevista sobre el seu nou llibre a Ràdio Hostafrancs, Torras pensa que l’interès del públic per les coses del passat sempre hi ha estat però ara ha crescut perquè “som en un molt audiovisual, som més còmodes i primen les imatges”. L’escriptor s’ha referit a l’èxit dels llibres de fotografies i al fet que hi hagi editorials especialitzades. “El que volem ara són llibres pantalla”, afirma.

Torras, que ja ha publicat una quinzena de llibres de referència històrica, és periodista i no historiador i considera un avantatge poder escriure sobre el passat “sense els límits que imposa l’acadèmia”. “El fet de no ser historiador m’ha permès no seguir els cànons dels historiadors a l’hora d’escriure. Per fer història ja estan ells, no cal entrar en competència.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*