“En aquest món audiovisual volem llibres pantalla” ALBERT TORRAS presenta el seu nou llibre 'Sants desaparegut' un recull de fotografies sobre el passat de l'antic municipi

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-a-albert-torras-autor-del-llibre-sants_md_25111789_wp_1.mp3″]

El periodista Albert Torras estrena aquest mes d’abril el llibre ‘Sants desaparegut’, un recull de 180 fotografies sobre el passat de l’antic poble de Sants i dels barris d’Hostafrancs i la Bordeta. ‘Sants desaparegut’ és el primer de cinc volums sobre els nostres barris que treu l’editorial Efadós. Els altres quatre volums es publicaran en els propers anys, a raó d’un llibre cada dos anys. En una entrevista sobre el seu nou llibre a Ràdio Hostafrancs, Torras pensa que l’interès del públic per les coses del passat sempre hi ha estat però ara ha crescut perquè “som en un molt audiovisual, som més còmodes i primen les imatges”. L’escriptor s’ha referit a l’èxit dels llibres de fotografies i al fet que hi hagi editorials especialitzades. “El que volem ara són llibres pantalla”, afirma.

Torras, que ja ha publicat una quinzena de llibres de referència històrica, és periodista i no historiador i considera un avantatge poder escriure sobre el passat “sense els límits que imposa l’acadèmia”. “El fet de no ser historiador m’ha permès no seguir els cànons dels historiadors a l’hora d’escriure. Per fer història ja estan ells, no cal entrar en competència.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*