El Districte mostrarà els 50 anys de comerç associat a Creu Coberta A partir del 16 d'abril, exposició commemorativa a la Sala Anselm Cartañá

‘Creu Coberta. 50 anys de comerç associat’ és el títol de l’exposició commemorativa del cinquantè aniversari de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta’ que s’inaugurarà el dia 16 d’abril a la Sala Anselm Cartanyà de l’edifici de l’alcaldia. Alguns continguts d’aquesta exposició ja es van poder veure a final de l’any passat al Meeting Point, al carrer Llobet, però ara la història de l’Associació de Comerciants es presentarà de forma molt més completa.

L’exposició també incorpora una part participativa i està oberta a què els comerços associats o els veïns d’Hostafrancs aportin materials i fotografies de botigues antigues de Creu Coberta.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*