La Festa Major d’Hostafrancs 2018 ja busca cartells Fins al dia 1 de juny es poden presentar les propostes a la seu del Districte

Ja està convocat el concurs de cartells de festa major d’Hostafrancs. Qui guanyi el concurs obtindrà un premi de 900 euros bruts, a més del reconeixement de veure el seu disseny per tot el barri. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells, d’aquí i d’arreu. Es tracta de la 16a edició del concurs de cartells de la Festa Major d’Hostafrancs.

Cada disseny ha de ser original i inèdit. L’obra haurà d’incloure necessàriament les frases “Festa Major d’Hostafrancs”, “Del 28 de setembre al 7 d’octubre de 2018 i l’etiqueta #FemHostafrancs”. El tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al barri d’Hostafrancs o a la seva història. Aquí els originals es poden lliurar entre el 18 d’abril i l’1 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte, que és al mateix barri.

El format dels cartells ha de ser de 22 cm d’ample per 44 cm d’alt, i s’han de presentar en un suport rígid. Totes les obres es poden presentar a la seu del Districte de Sants-Montjuïc (c/ Creu Coberta, 104) de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h i dijous fins a les 19.30 h.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*