La mostra de Comerç al carrer obre la temporada de fires a Creu Coberta Dissabte 21 d'abril, durant tot el dia, hi haurà parades, espectacles, música i jocs infantils

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

Dissabte 21 d’abril l’eix comercial Creu Coberta organitza la 13a mostra de Comerç al carrer, una jornada que, a més de treure l’activitat comercial del seu espai habitual a les botigues, inclourà diferents activitats al llarg del dia. La mostra de Comerç al carrer és la primera de les fires de l’any en les quals els comerciants de Creu Coberta omplen la via pública amb parades i activitats

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

El carrer Creu Coberta servirà d’escenari per a espectacles de dansa (clàssica, bollywood, cabaret, contemporània) i per a actuacions en directe música jazz, a càrrec de l’Escola de Música Jam Session).

El carrer Rector Triadó serà l’espai destinat als jocs infantils amb castell inflable, llit elàstic i circuit de bicicletes. Una de les característiques de la mostra és la de ser una fira cardioprotegida amb desfibril·ladors disponibles per si hi hagués algun cas d’emergència.

La jornada inclourà, com ve passant en les darreres edicions, un acte contra la violència masclista que tindrà lloc a les 12.30h.

Suport ciutadà al comerç de proximitat

L’últim informe de Comerç elaborat per l’Ajuntament de Barcelona assenyala que l’eix comercial de Sants-Hostafrancs se situa per sobre de la mitjana de la ciutat en el nombre de paradistes que concentra en fires i mercats a l’espai públic, amb una tradició ja molt consolidada d’ús dels carrers per mostrar la varietat de l’oferta comercial local.

Les dades del mateix informe revelen un suport majoritari de la ciutadania al comerç de proximitat. Gairebé un un 47% dels enquestats es mostra contrari a que els comerços obrin en diumenge, mentre que un 40% hi està a favor. Pel que fa als responsables dels establiments, un 70% son contraris a l’obertura en diumenge.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*