El BAM organitza un concurs de microrelats sobre viviències personals vinculades al club Els participants en les categories infantils, juvenil o adulta poden presentar propostes fins al 27 d'abril

El Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) ha organitzat un concurs de microrelats amb motiu del 90è aniversari de l’entitat. Amb aquest certamen literari es vol posar en valor les vivències que jugadors i jugadores del club, socis o simpatitzant han tingut al llarg de la història del BAM. El termini per a la presentació de textos s’acaba el dia 27 d’abril. El lliurament de premis del concurs es farà el dia 11 de maig, divendres.

Els originals que es presentin han de constar de títol i narració i han de tenir una extensió màxima de 1.200 caràcters amb espais inclosos. Hi ha 4 categories infantils, una de juvenil i una d’adulta. En la categoria Infantil 1, els treballs presentants consistiran en un dibuix amb o sense una frase explicativa. Tots els treballs que es presentin han de ser originals, inèdits i no premiats en altres certàmens literaris.

Les propostes es presentaran signades amb pseudònim i fent constar l’edat del concursant i s’han de lliurar a la consergeria de la Fundació Cultural Hostafrancs, al carrer Torre d’en Damians o a l’Escola Joan Pelegrí, al carrer Consell de Cent, 14.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*