Convoquen una assemblea general de veïns sobre el projecte de ‘Superilla’ Dijous 10 de maig, a les 19h l'AV Hostafrancs i la FAECH organitzen una reunió oberta a la ciutadania perquè tenen dubtes sobre els efectes d'alguns canvis de mobilitat que planteja l'Ajuntament

Dijous 10 de maig serà un dia clau per al posicionament veïnal en relació al projecte de la Superilla d’Hostafrancs. Per aquest dia, a les set del vespre, l’Associació de Veïns, conjuntament amb la Federació d’Entitats, Associacions i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) han convocat una assemblea extraordinària al Casinet d’Hostafrancs. Serà una reunió oberta a tots els ciutadans del barri per analitzar i fixar posició sobre els canvis en la mobilitat que plantegen el govern del Districte i els tècnics de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament. Les entitats han optat per aquesta convocatòria pels dubtes que generen algunes de les propostes plantejades per l’Ajuntament, especialment el canvi de sentit dels carrers Rector Triadó i Béjar.

Jordi Clausell, de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, justifica la convocatòria d’una assemblea de veïns, atesa la transcendència del que està en joc: la mobilitat interior del barri d’Hostafrancs durant els propers anys.

L’Associació de Veins veu de bon ull la voluntat de pacificar els carrers interiors del barri i de reduir el volum de cotxes que entren cada dia a Hostafrancs utilitzant els seus carrers: especialment Sant Nicolau, Béjar, Consell de Cent i Moianès com una drecera per arribar més ràpidament a la sortida sud de la ciutat per Gran Via. Els preocupa, però que es puguin generar noves congestions i també les dificultats d’aparcament per als veïns.

Imatge: Ajuntament de Barcelona

Les entitats veïnals no plantegen objeccions, en canvi, sobre la reforma del carrer Consell de Cent, l’actuació central de tota l’operació que planteja l’Ajuntament. Es preveu que aquest carrer passi a tenir un sol carril de circulació, que incorpori carril bici en ambdós sentits, i que disposi d’una línia d’aparcament per a motos, moltes de les quals ara ocupen irregularment les voreres del barri.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*