‘La República’ ha arribat als quioscos i a internet

Imatge: CCMA

El 28 d’abril ha nascut ‘La República’, un nou setmanari que ha aparegut als quioscos amb un número zero de 64 planes i en versió web (lrp.cat). La nova capçalera s’ha estrenat amb una entrevista a Carles Puigdemont feta el dia de Sant Jordi a Berlín. El 130è president de la Generalitat afirma que “si alguna cosa està guanyant a Catalunya és la república” i assegura que “el 3 d’octubre el rei va abdicar en públic”. El número zero de la revista inclou també un ampli dossier on s’explica la història de la premsa republicana i s’analitza el concepte de republicanisme amb l’opinió de diversos politòlegs.

El 26 de maig sortirà el número u i a partir d’aquell moment arrencarà definitivament l’edició setmanal del rotatiu ‘La República’. El nou mitjà, dirigit per Carles Ribera i amb Pere Bosch com a director adjunt, és editat per la societat laboral Maig 2011 també impulsora de ‘L’Esportiu’ i ‘L’Econòmic’- i neix amb la voluntat d’explicar amb profunditat els nous escenaris polítics que s’obren.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*