“El Vermut Jazz té un públic fidel del barri però cada cop impacta més a la resta de la ciutat” TONI AYZA, de la direcció de Cotxeres-Casinet

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-a-toni-ayza-cotxeres-casinet-sobre-vemut_md_25880483_wp_1.mp3″]

Entre 250 i 300 persones acostumen a omplir les sessions del ‘Vermut Jazz’ que cada primavera, a partir de mitjans del mes de maig, es fan al pati del Casinet d’Hostafrancs. Enguany seran quatre concerts els diumenges 13 i 20 de maig i 3 i 10 de juny. El ‘Vermut Jazz’ és, des de fa anys, una de les responsabilitats de Toni Ayza, de la direcció de Cotxeres-Casinet. Ayza ha dit a Ràdio Hostafrancs que els concerts de jazz a l’aire lliure “tenen un public fidel del barri però també impacta cada cop més a la resta de la ciutat”.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*