Guàrdia Urbana i agents cívics controlaran el soroll nocturn a les places durant l’estiu El Districte anuncia un dispositiu especial que funcionarà entre els mesos de juny i octubre les nits de dijous, divendres i dissabte, a partir de les 10 de la nit

Foto: @joancorrades
▼ Descarrega

El Districte de Sants-Montjuïc ha anunciat la posada en marxa, aquest estiu, d’un dispositiu especial de prevenció de sorolls nocturns a les places de Sants i d’Hostafrancs més sensibles des del punt de vista de les molèsties al veïnat. Entre els mesos de juny i octubre una dotació de Guàrdia Urbana i agents cívics s’encarregarà específicament de vetllar pel control acústic des de les 10 de la nit i fins a ben entrada la matinada. La regidora del Districte, Laura Pérez, va anunciar en l’Audiència Pública d’aquest dilluns 14 de maig que hi haurà “un equip de Guàrdia Urbana només per l’espai públic de la zona de Sants-Hostafrancs cada nit de cap de setmana, de 10 de la nit a 3 de la matinada”.

Pérez va explicar que els agents es dedicaran a patrullar per llocs com la plaça d’Osca, els jardins de la Rambla de Sants i també les places d’Hostafrancs. Amb la mateixa finalitat de controlar el soroll, la regidora va anunciar la presència d’agents cívics -des de les 11 de la nit fins a les 4 de la matinada- en aquests espais públics.

Aquest dispositiu antisoroll a les places estarà operatiu les nits de dijous, divendres i dissabte, durant tot el període d’estiu. Laura Pérez va assegurar que “el Districte posa tots els esforços que pot” per minimitzar les molèsties als veïns.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*