Nous casos d’expulsió de llogaters a Hostafrancs A l'edifici del carrer Torre d'en Damians 16 la propietat fa temps que no renova contractes. Al número 18 es lloguen pisos de 50 metres a 1.500 euros

▼ Descarrega

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs ha alertat sobre nous casos d’expulsió d’antics llogaters. Es tracta de la situació de dos edificis contigus del carrer Torre d’en Damiants, els números 16 i 18. Segons va explicar Concepció Pérez, representant de l’entitat veïnal en l’última sessio d’Audiència Pública del Districte, a la finca del número 16, on hi ha 8 habitatges, no s’estan renovant els contractes de lloguer i ja només queda un contracte en vigor, amb vigència encara durant dos anys i mig. La regidora, Laura Pérez, en va prendre nota.

Pel que fa a l’edifici del número 18, és una finca on l’any passat es van fer obres integrals de rehabilitació. Els habitatges d’aquesta finca, que no passen dels 50 metres quadrats, s’han anunciat recentment al mercat de lloguer al preu mitjà de 1.500 euros mensuals.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*