“L’Ateneu Independentista d’Hostafrancs cada cop acull més col·lectius diferents” MARC SANTASUSANA fa balanç dels dos anys de funcionament de l'Espai Basset, al carrer Elisi 20

▼ Descarrega

L’historiador Marc Santasusana, un dels impulsors de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Basset considera “un èxit” els dos anys del centre, ubicat al número 20 del carrer Elisi. “L’Ateneu acull cada cop més col·lectius diferents i això és símptoma, d’activitat, de bona acollida i d’èxit”, afirma Santasusana.

Quan va començar a funcionar l’Ateneu, l’any 2016, el local del carrer Elisi era també la seu d’Edicions 1979, Poble Lliure (organització que forma part de la CUP) i del Casal Independentista d’Esquerres. Recentment s’hi han afegit altres col·lectius com ‘La Zurda’, que fan un programa de televisió “contrainformatiu” que es difon per internet i que es grava cada setmana a l’Ateneu. També s’ha sumat a la família de l’Espai Basset ‘La Forja’, una nova organització juvenil de l’esquerra independentista.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*