“És una època complicada per a la llibertat d’expressió que recorda la primera meitat del segle XX” ALFRED PICÓ. Periodista, escriptor i professor de comunicació

▼ Descarrega

“Aquesta és una època complicada on les llibertats comencen a estar retallades, on hem de mirar molt el que diem. Més que al segle XXI recorda la primera meitat del segle XX”. Així és com veu el moment present el periodista, escriptor i professor de comunicació Alfred Picó, nascut a Hostafrancs i veí del barri durant tota la seva vida. De tota manera Picó és optimista i creu que “es pot fer un soroll mediàtic rigorós i informatiu”. En aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs, Picó afirma que “no ens hem de desanimar”. Hem d’explicar la bona feina que fem”, afegeix.

Alfred Picó és autor de 9 llibres, alguns dels quals són guies per a comunicar bé. Com a condició essencial el periodista hostafranquí defensa que “cadascú ha de ser com és” i es declara contrari a la improvisació. “Si et prepares les coses, el resultat final és molt positiu”, afirma.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*