Casal d’estiu especialitzat en tecnologia per nens d’entre 11 i 14 anys Del 2 al 6 de juliol, al FAB Punt Multimèdia de la Casa del Mig

▼ Descarrega

El FAB Casal és un casal d’estiu que forma part del programa de formació anual del FAB Punt Multimèdia de la Casa del Mig, al parc de l’Espanya Industrial. Està enfocat a nens i nenes d’entre 11 i 14 anys i es desenvoluparà del 2 al 6 de juliol als matins, entre les 10 h i les 14 h. Durant una setmana es treballà de forma intensiva amb eines com la impressió i el modelatge 3D, la robòtica, la programació en bloc, entre d’altres.

L’objectiu que persegueix aquest casal d’estiu és facilitar coneixements de caràcter ‘STEAM’ (sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques. Es busca també fomentar el treball en equip, la col·laboració i la comunicació.

Com a activitat pràctica es farà la creació col·lectiva d’un circuit per drones. Diferents equips desenvoluparan, crearan i muntaran les estructures que formaran part del recorregut del circuit.

Tot i que les sessions de treball i formació del FAB casal es desenvoluparan als matins, el centre estarà obert al public, com sempre, de 17h a 21.30h, el que permetrà als inscrits continuar treballant el projecte durant les tardes.

Les inscripcions s’han de fer de manera presencial al mateix centre. FAB Casa del Mig – Punt Multimèdia (carrer Muntades, 5) dins del parc de l’Espanya Industrial.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*