Exposició ‘Unitats de memòria – Sants-Montjuïc i el seu arxiu’

L’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc acull una mostra sobre la importància dels documents que conserva i que recull les transformacions que han tingut el territori i la societat dels barris al llarg del temps. L’exposició està dividida en quatre àmbits: un primer, dedicat a la ‘memòria urbana’ que mostra amb documents i fotografies com han evolucionat diferents espais del districte; el segon recull els canvis de la societat i la vida de la gent; el tercer àmbit es nodreix de donacions privades, i el quart es dedica a explicar l’activitat i els serveis de l’Arxiu del districte.

Aquesta mostra es podrà visitar gratuïtament des del 12 de juny fins al 10 de setembre a la seu del Districte (c. Creu Coberta, 104)

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*