Nova campanya de Creu Coberta on botiguers i dependents són els protagonistes Les cares de les persones que gestionen els establiments apareixen als cartells i a una exposició que es pot veure a la Seu del Districte

▼ Descarrega

L’eix Creu Coberta ha posat en marxa una nova campanya de promoció del comerç que centra l’atenció en les persones que gestionen dia a dia les botigues del barri. Amb el lema ‘Creu Coberta, comerç amic‘, la campanya dona visibilitat als comerciants, botiguers, dependents i gerents dels més de 200 establiments de l’eix comercial. La campanya inclou una exposició, campanya radiofònica i cartells que seran visibles als aparadors de l’eix.

Segons Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, l’objectiu és que els veïns i visitants de l’eix coneguin els rostres de tots aquells que hi ha darrera el taulell i, d’aquesta manera, apropar els comerciants als clients. “Sovint quan comprem a una botiga no ens preocupem de qui ens atén, d’on ve, com es diu o què pensa. Amb la campanya volem sensibilitzar a tothom sobre la necessitat de les relacions de proximitat a les botigues”, explica Llanas. “El més important és que els clients sàpiguen que dins de la botiga, o darrera del taulell d’un restaurant, hi trobaran un amic, una persona que aconsella, recomana, indica què és el millor per a cada client”.

Per a aquesta campanya el fotògraf Fernando Descárrega ha recollit imatges de tots els establiments amb els seus treballadors. Els cartells resultants es podran veure a les portes i aparadors de cadascuna de les botigues, i també en una exposició a la Seu del Districte que s’inaugura aquest dimarts 12 de juny al migdia.

Segons Lluís Llanas, “cal trencar barreres entre els establiments i la clientela. Tots formem part del barri, tenim preocupacions similars, i històries paral·leles. Per això volem tornar a una relació botiguer-client com la que tenia lloc fa unes quantes dècades. Molt més pròxima, de coneixença, d’amistat”.

La campanya “Creu Coberta, comerç amic” podrà veure’s a tot l’eix des d’aquest mes de juny i fins passat l’estiu.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*