“El comerç no es guanya prou la vida, cal que l’Ajuntament ajudi com fa amb els emprenedors” LLUÍS LLANAS, president de l'Associació de Comerciants Creu Coberta

▼ Descarrega

El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, alerta sobre la situació que pateixen molts comerciants perquè “la venda no acaba d’anar bé” i demana a l’Ajuntament de Barcelona noves mesures de suport al comerç de proximitat. “Hi ha molts comerciants d’edat avançada que aguanten només per poder pagar-se els autònoms. Aquestes persones necessiten ajuts com les que l’Ajuntament presta als nous emprenedors”, afirma Llanas.

El primer representant del comerç associat del barri ha fet aquestes reflexions a Ràdio Hostafrancs quan presentava la campanya ‘Creu Coberta, comerç amic’, una nova iniciativa de promoció de l’eix que, en aquesta ocasió, posa el focus en les persones que gestionen dia a dia els diferents establiments.

En l’entrevista, Llanas aborda també la competència que representen les plataformes de comerç electrònic com Amazon. “Nosaltres hi tenim poc a fer però ara que s’acosten les eleccions municipals i ens venen a veure tots els partits polítics, demanem que desaparegui un greuge comparatiu: nosaltres hem de pagar uns impostos i seria normal que les empreses de comerç on-line també els paguessin”, afirma el president de Creu Coberta.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*