El Secretariat es reforça amb l’entrada de 9 entitats noves L'assemblea de la federació ha aprovat, entre d'altres, la incorporació de l'Associació de la Ràdio Comunitària d'Hostafrancs

▼ Descarrega

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, ha incorporat 9 entitats noves i ja en sumen 313. Les noves adhesions s’han aprovat en l’Assemblea general celebrada aquest dimarts 12 de juny al Centre Cívic Cotxeres de Sants. Una de les noves entitats federades és l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs – Ràdio Hostafrancs. La reunió ha servit també per presentar el pla de treball per als propers mesos, activitats en l’àmbit cultural, social i esportiu i per confirmar els membres de la comissió executiva que presideix Lluïsa Erill.

 

Una fita especial d’enguany serà el Correllengua 2018 que en aquesta ocasió celebra els 20 anys a Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Per aquest motiu, les activitats del correllengua d’arreu dels Països Catalans començaran i acabaran als nostres barris i serà al Parc de l’Espanya Industrial on es farà l’acte central el dia 30 de juny. El motiu que enguany han triat els organitzadors és la Nova Cançó i el que va representar aquell moviment en la lluita contra el franquisme i el paral·lelisme amb la situació política actual.

L’acte central del Correllengua 2018 comptarà amb la participació, entre d’altres, dels artistes Cesk Freixas, Quico Pi de la Serra, Núria Feliu, Pau Alabajos, Gemma Humet, Marcel Pich, Ivette Nadal i Meritxell Nadal

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*