Hostafrancs situa les seves propostes d’equipaments entre les més valorades Veïns i entitats prioritzen les peticions de residència i centre de dia per a gent gran, un espai musical i cultural polivalent o un local per a l'Associació de Veïns, entre d'altres

▼ Descarrega

Residència i centre de dia per a gent gran, ludoteca, millora i trasllat del Punt d’Informacio i Atenció a les Dones (PIAD), local per a l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i un petit espai per a Ràdio Hostafrancs són propostes concretes per al futur edifici públic del carrer Diputació que han sorgit del procés de participació sobre el Pla d’equipaments de la zona centre de Sants-Montjuïc. Totes aquestes propostes han rebut la puntuació més alta en la sessió de treball celebrada aquest dilluns 18 de juny a la seu del Districte. Fer realitat totes aquestes demandes no serà immediat ja que l’horitzó del pla d’equipaments és d’uns vuit anys. Ara, un cop conegudes les prioritats marcades en el procés de participació per veïns i entitats les propostes passaran pels consells de barri i serviran de base per a l’elaboració del pla.

A més de les propostes pensades expressament per a l’equipament del carrer Diputació, les entitats d’Hostafrancs també han situat entre les demandes més ben valorades, la creació d’un espai musical i cultural polivalent amb auditori per corals, teatre, esbarts o dansa. La ubicació d’aquest espai estaria per concretar entre les diferents opcions de reserva de sòl per a equipament o entre els equipaments ja existents. Podria acabar sent realitat en el mateix edifici del carrer Diputació o bé en una eventual ampliació i remodelació del Casinet d’Hostafrancs, que ha estat una altra de les propostes analitzades en el procés.

En el taller de priorització han participat unes 70 persones, moltes de les quals eren representants d’entitats.

El pla d’equipaments que aprovarà properament el Districte afectarà els barris de Sants, Sants-Badal, Hostafrancs, la Bordeta i la Font de la Guatlla, que constitueixen el territori central de Sants-Montjuïc. Els barris de la Marina i el Poble-sec disposen del seu propi pla d’equipaments.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*