Tres edificis sencers d’Hostafrancs són de grups inversors que acumulen centenars de pisos a Barcelona Un total de 34 habitatges dels carrers Ermengarda, Sant Nicolau i carretera de la Bordeta pertanyen a Vauras Investment i MK Premium

▼ Descarrega

Tres edificis del barri d’Hostafrancs que sumen un total de 34 habitatges figuren en el mapa elaborat pel Sindicat de Llogaters on es reflecteix la concentració de la propietat immobiliària a Barcelona en mans de fons voltors o grans empreses inversores que acumulen finques a la ciutat. Es tracta dels edificis ubicats a Ermengarda núm. 38, Sant Nicolau 11 i carretera de la Bordeta núm. 23.

Dues d’aquestes cases -les del carrer Ermengarda i Sant Nicolau, són propietat de Vauras Ivestment S.L, la mateixa societat que va estar a punt de quedar-se amb l’edifici del carrer Leiva 37, i que -en última instància- va ser adquirida per l’Ajuntament de Barcelona. L’edifici de Sant Nicolau 11 (cantonada Béjar) té en aquests moments la façana en rehabilitació. Els pisos d’aquesta finca tenen entre 40 i 60 metres quadrats i s’anuncien a la venda a un preu mitjà de 300.000 euros. També estan en venda els dos locals comercials. 

Segons les dades del Sindicat de Llogaters, Vauras Investment posseix a hores d’ara 28 finques a tot Barcelona i el que representa una suma d’habitatges i locals que s’aproxima ja als 500.

Pel que fa a l’edifici del número 23 de la carretera de la Bordeta la titularitat és de l’entramat inversor MK Premium. Aquest grup acumula 44 edificis a tota la ciutat el que li permet controlar també aproximadament mig miler de pisos i locals.

 

MAPA DELS ENTRAMATS INVERSOS IMMOBILIÀRIS QUE ACUMULEN MÉS DE 3.000 PISOS A BARCELONA (Font: Sindicat de Llogaters)

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*